Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV SEVILLE

VIDEO Pogledajte prekrasan gol maestra Oršića koji je vratio nadu Dinamu

Europa League - Group H - West Ham United v Dinamo Zagreb
Foto: David Klein/REUTERS
1/3
18.02.2022.
u 09:21

Nažalost, naplata je došla brzo i bitka će u Zagrebu za veliki preokret biti teška. No, slično se činilo i ranije pa je Oršić najčešće na to rekao: "Je l' netko rekao da treba preokret? Stižem..."

Sevilla je slavila protiv Dinama na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan 3:1. 

Sevilla je povela u 13. minuti golom Ivana Rakitića iz jedanaesterca. Izjednačio je Mislav Oršić u 41. minuti, a nažalost domaćin je do kraja poluvremena okrenuo rezultat s dva gola. Lucas Ocampos je u 44. zabio za 2:1, a dvije minute kasnije Anthony Martial je pogodio za 3:1.

Bile su to tri minute Dinamova ''blackouta'' koje su ga koštale minimalno remija u ovome susretu. Euforija nakon još jednog spasonosnog gola Mislava Oršića, koji je doista postao prva violina Dinamova orkestra i u Europi i u HNL-u, unijela je trenutak dekoncentracije, a Sevilla je bila posebno motivirana pa iz dvije brze šanse stigla do dva laka gola. 

No, to ne umanjuje moć i hrabrost Oršića koji je u 42. minuti realizirao sjajnu priliku i pokazao Sevilli da se Dinamo ne boji nikoga. Petković je gurnuo loptu na desno krilo, Ristovski je ubacio, Diego Carlos je ostao kratak u skoku, a Oršić primio loptu prsima, poslao Carlosa u lijevu stranu te sjajno pogodio za 1:1.

Video pogledajte OVDJE.

Nažalost, naplata je došla brzo i bitka će u Zagrebu za veliki preokret biti teška. No, slično se činilo i ranije pa je Oršić najčešće na to rekao: ''Je l' netko rekao da treba preokret? Stižem...''

SEVILLA – DINAMO 3-1

SEVILLA: Stadion Ramon Sanchez Pizjuan; Sudac: Marco Guida (Italija) Strijelci: 1-0 Rakitić (13-11 m), 1-1 Oršić (42), 2-1 Ocampos (44), 3-1 Martial (45+1) Žuti kartoni: Acuña/ Livaković, Petković, Ristovski

Crveni kartoni: 

SEVILLA: Bono – Koundé, Diego Carlos, Rekik (od 50. Gudelj), Acuña – Gomez, Fernando (od 61. Torres), Rakitić – Ocampos (od 85. Navas), Martial (od 61. En-Nesyri), Munir (od 61. Delaney)

DINAMO: Livaković – Theophile-Catherine (od 46. Lauritsen), Šutalo, Franjić – Ristovski (od 78. Moharrami), Ademi, Gojak, Bočkaj (od 70. Štefulj) – Jurić (od 57. Emreli), Petković (od 76. Špikić), Oršić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije