Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuska

VIDEO Pogledajte kaos na biciklističkoj utrci, vozači popadali zbog blata, neki završili u bolnici

Screenshoot
02.05.2023.
u 16:10

Samo četvorica biciklista nisu pala, a petorica su završila u lokalnoj bolnici s težim ozljedama

Neuobičajeni prizori stižu nam iz Francuske, s međunarodne biciklističke utrka Tour de Bretagne gdje su biciklisti doživjeli lančani kaos. Naime, jedan dio ceste bio je prepun blata zbog farmera koji ga je navodno prije utrke razbacao po cesti, biciklisti su na to naletjeli i popadali.

Jedan od vozača naglo je zakočio i proklizao, a svi iza njega također su popadali, neki su čak završili s ozljedama. Štoviše, samo četvorica biciklista nisu pala, a petorica su završila u lokalnoj bolnici s težim ozljedama.

 

 

- Vozili smo se uskom cestom. Pokraj nje bila je oranica, a seljak je svu zemlju izbacio na cestu. Bilo je suho, ali je cesta bila mokra i bilo je tri-četiri centimetra blata. Bilo je dovoljno da jedan zakoči da cijeli peloton proklizao - rekao je direktor Groupama-FDJ Continental Teama Jerome Gannat.

S obzirom na splet događaja, etapa nije završena.

>> Ronaldo u Arabiji neće biti još dugo: Legendarni igrač se vraća u Real Madrid!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije