Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POSJETU BEOGRADU

VIDEO Pogledajte kako su Srbi usred Beograda dočekali Tonija Kukoča. Tamo je još jedan slavni košarkaš

Sarajevo: Svečana premijera filma "Magična sedmica" o Toniju Kukoču
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
28.03.2024.
u 21:46

Uz Kukoča je u Beogradu trenutno još jedan slavni hrvatski košarkaški reprezentativac. Riječ je o Dini Rađi, a on nije jedina legenda hrvatskoga sporta koja je u Beograd došla gledati velike košarkaške utakmice

Legendarni hrvatski košarkaški reprezentativac Toni Kukoč trenutno je u posjetu Beogradu povodom premijere dokumentarnog filma o njegovoj igri za hrvatsku nacionalnu momčad te klubove među koje se ubrajaju Jugoplastika i Chicago Bulls. Jedan od najvećih igrača u povijesti hrvatske košarke u Beogradskoj je areni imao pravi zvjezdani doček.

Tamo se igra utakmica 32. kola košarkaške Eurolige. Partizan je u Štark Areni ugostio grčki Olympiakos. Kukoč je očito pronašao vremena da pogleda utakmicu, a navijači ga nisu propustili spektakularno pozdraviti. Kukoča su Areni zatekle glasne ovacije, a on je mnoštvo navijača pozdravio pljeskom. Snimku dočeka možete pogledati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Uz Kukoča je u Beogradu trenutno još jedan slavni hrvatski košarkaški reprezentativac. Riječ je o Dini Rađi, a on nije jedina legenda hrvatskoga sporta koja je u Beograd došla gledati velike košarkaške utakmice. Ranije ove sezone je na utakmicu Partizana došao i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić.

VIDEO Bivši NBA igrač Gordan Giriček o teškom periodu u svojoj karijeri: 'Sjeo sam na kauč i plakao'

Komentara 14

NE
NenadNbgd
23:23 28.03.2024.

Sport nema granice. Normalno da su mu aplaudirali kada je bio jedan od najboljih igrača sa ovih prostora i veliki trag je ostavio.

TA
Talleyard
15:01 29.03.2024.

Kukoč je ljudina u svakom smislu, naš ponos za razliku od rađe.

KO
Konan
23:59 29.03.2024.

Da li je i Dezulovic prisustovao ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije