Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI KOD KUĆE

VIDEO Pogledajte golčinu Alabe protiv nemoćnog Donnarumme, Austrija pobijedila Italiju

International Friendly - Austria v Italy
Foto: LISA LEUTNER/REUTERS
1/3
20.11.2022.
u 22:53

Iako su još prošle godine slavili zlato na Europskom prvenstvu, Azzurri su daleko od forme. Austrijanci su ih svladali u svojoj prijestolnici, dok većina europskih reprezentacija istog renomea čeka na svoje susrete u Kataru.

Aktualni europski nogometni prvak Italija svoju je mizernu 2022. godinu okončala 0-2 (0-2) porazom od Austrije u Beču u prijateljskoj utakmici.

>> VIDEO: Pogledajte pitanje o umirovljenju koje 'nije sjelo' Lovrenu: Nastavit ću dok god sumnjate u mene

Nakon što je prošloga ljeta sjajnim igrama oduševila na EURU kojega je i osvojila, ove godine je Italija propustila kvalificirati se na Svjetsko prvenstvo koje je počelo u nedjelju u Katru.

U Beču su strijelci za pobjedu Austrije bili Xaver Schlager (6) i David Alaba (35), koji je sjajno svladao Gianluigija Donnarummu.

Vrhunski gol pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije