Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Milana

VIDEO Pogledajte Gattusov ispad: Novinar radio svoj posao, a Rino mu razbio mobitel

Gennaro Gattuso
Foto: Twitter/Il Corriere del Calcio
17.01.2019.
u 12:06

Mobitel je pao o pod, a Gattuso je nastavio svojim putem bez znaka žaljenja i bez isprike

Nakon što je njegov Milan u srijedu pogotkom Cristiana Ronalda (61') izgubio protiv Juventusa u finalu talijanskog Superkupa, trener Rossonera Gennaro Gattuso po povratku u domovinu (utakmica se u igrala u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji) nije skrivao svoju nervozu. 

Pokušao je pred novinarima biti smiren, ali njihova pitanja i fotografiranja na milanskom aerodromu su ga izbacili iz takta

Okružen kamerama i mobitelima nije davao odgovore, a onda mu se u jednom trenutku 'spustila roleta'. Pokušavajući doći do izjava, novinari su Gattusa opkolil, ali do izjava nisu mogli doći.

Gattuso je tada jednom novinaru iz ruke istrgnuo mobitel kojim ga je snimao. Mobitel je pao o pod, a Gattuso je nastavio svojim putem bez znaka žaljenja i bez isprike.

Ključne riječi

Komentara 4

ZI
zip123
12:27 17.01.2019.

Novinari nekad stvarno znaju biti lesinari.

Avatar nekineki
nekineki
12:43 17.01.2019.

ispravno, kaznio ga jer se novinar ponasa kao beta muskarac, samo onome sa nedostatkom muskih hormona bi palo na pamet biti novinarom te vrste i da kao curica usiljeno trci i drzi mobitel i pokusava usnimit nekoga...

MA
maltene
12:47 17.01.2019.

Kad su novinari ko srbi. Stalno su ugroženi, a u stvari bi bili svete krave, nedodirljivi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije