Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIZAJN ZA LEA

VIDEO Pogledajte čudesnu palaču od 50 milijuna dolara u kojoj će Messi živjeti u Miamiju

Foto: Instagram/Veliz Arquitecto
1/3
25.08.2023.
u 08:25

Arhitekt iz Miamija Jose Veliz osmislio je dizajn za naizgled nevjerojatnu kuću za Messija, koja je dizajnirana na temelju njegovog 'M' loga te se naziva 'Messijevom palačom' i vrijedit će oko 50 milijuna dolara

Svjetska nogometna superzvijezda Lionel Messi (35) uživa u svojem životu otkako je došao u redove Inter Miamija. Osim što igra u nogometnoj ligi u kojoj mu je još lakše biti prevaga nego što je to bio slučaj u Europi, Argentinac je dobio vrhunski ugovor u svojem novom klubu, što mu pozitivno utječe na život izvan terena. 

Messi je pri svojem dolasku u Miami za sebe već imao personalizirani 'penthouse' od pet milijuna dolara, no u Miamiju počinju raditi na novoj kući za Messija, čija se vrijednost procjenjuje na 50 milijuna dolara.

Foto: Instagram/Veliz Arquitecto

Arhitekt iz Miamija Jose Veliz osmislio je dizajn za naizgled nevjerojatnu kuću za Messija, koja je dizajnirana na temelju njegovog 'M' loga.

To novo mjesto za njegov život se u projektu naziva 'Messijeva palača', a riječ je o ogromnoj troetažnoj, baš to, palači, koja iz zraka izgleda kao slovo M.

Takozvana 'Messijeva palača' sadržava pet bazena, teren za nogomet, teniski teren, tri pristaništa za helikoptere te mini luku za Messijeve jahte. Osim toga sadržava i ogromnu garažu, veliki vrt na krovu te nekoliko soba za videoigre, party sobu i kino.

Podsjetimo, od svojeg dolaska u Inter Miami prije dva mjeseca, Messi je postigao deset pogodaka u prvih osam utakmica te pomogao svojem novom klubu osvojiti prvi naslov u njihovoj povijesti. Vrijednost kluba je u tom kratkom periodu skočila s 50 na 700 milijuna eura, a broj pratitelja kluba na društvenim mrežama s pet na više od 20 milijuna pratitelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COMPLEX (@complex)

 

Komentara 3

45
4523sedla
12:09 26.08.2023.

Manolique dali si u zadnje vrijeme posjetio doktora,ako nisi trebao bi

RA
rankovic
08:35 26.08.2023.

tako izgleda kad sirotinja obogati, u bistvu ne zna što bi s novcem

DU
Deleted user
10:50 25.08.2023.

Neka je, zaslužio je! Već je natovario 35 godina i cijeli život samo radi, radi. On je morao trenirati i igrati i po kiši i po suncu, kod njih nema "jao danas kiša pada, idemo kući pa ćemo sutra". Nema toga, kad sudac zasvira start moraš igrati nebitno pada li kiša je li subota ili nedjelja. Jedino mislim da bi mu bilo pametnije da je uzeo onu Rehau stolariju, a teško će mu biti šišati one palme, treba uzeti lejstve iz Pevexa dok su na popustu, a uz beton bi trebao staviti vanjske pločice jer kad bude flaksao travu flaks će mu napraviti crte po betonu. Možda da posije putericu ili kristalku pa onda može i prodati koju glavicu, bolje nego trava. Beton može ih namazati primerom pa Betosanom preko toga ali bolje je udariti hidroizolaciju i malo resitolom ili silikonom odozgo zabrtviti. Izašlo bi ga jeftinije brat bratu 1000 eura na ovu konstrukciju sa slike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije