Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OKUPLJANJA

VIDEO Peruanska reprezentacija potukla se s policijom u Madridu. Vratar im je uhićen

FILE PHOTO: World Cup - South American Qualifiers - Peru v Chile
Foto: DANIEL APUY/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.03.2023.
u 11:17

Peru će danas igrati prijateljsku utakmicu protiv Maroka. U sukobu su od igrača osobito sudjelovali Gallese, Carvallo i Yotun.

Nakon tučnjave između policije i igrača peruanske nogometne reprezentacije u ponedjeljak navečer u Madridu uhićen je peruanski vratar, AFP doznaje od policije i peruanskih vlasti. Prema policiji, izgred se dogodio u ponedjeljak navečer kada je momčad Perua, trenutno u Madridu gdje će u utorak igrati prijateljsku utakmicu protiv Maroka, stigla u svoj hotel u kojem se nalazilo oko 300 peruanskih navijača

"Navijači su pokušali prići igračima i policija je intervenirala između navijača i igrača kako bi se izbjegao stampedo", rekla je glasnogovornica policije za AFP.

"Igrač je tada udario policajca u glavu, a potom je uhićen i odveden u policijsku postaju u madridskom okrugu Chamartín", dodala je ne navodeći identitet igrača.

Peruansko ministarstvo vanjskih poslova navelo je sa svoje strane da se radi o vrataru Pedru Galleseu.

"Pedro Gallese napustio je policijsku postaju u kojoj je nedavno saslušan, a da protiv njega nije podignuta optužnica, i vratio se u hotel selekcije", objavio je u utorak rano ujutro na Twitteru. Peruanske vlasti "zahtijevat će razjašnjenje činjenica od dotičnih vlasti", inzistiralo je ministarstvo u drugoj poruci.

Slike ove tučnjave objavljene na društvenim mrežama koje su prenijeli španjolski mediji pokazuju kako se policajci i igrači selekcije grabe i guraju. Na ovim slikama možemo vidjeti da su posebno uključeni vratari Pedro Gallese i José Carvallo, kao i veznjak Yoshimar Yotún.

Boravak u Madridu momčadi Maroka, polufinalista prošlog Svjetskog prvenstva u Kataru, obilježilo je uhićenje zaposlenika hotela u kojem su odsjeli zbog rasističkih komentara na račun igrača objavljenih na društvenim mrežama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije