Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURAN U SEBE

VIDEO Ovo još nismo vidjeli: Vjerojatno najgore korištenje VAR-a otkako je uveden

Screenshot
01.02.2021.
u 10:55

Igralo se dok Al Kuwait ne pobijedi. U 87. su domaćini primili gol za 2:2, a u 101. minuti Youssef Naser donio je pobjedu gostima nakon komično dosuđenog penala

Na nogometnoj utakmici za prvaka kuvajtske lige dogodilo se nešto zaista nevjerojatno.  Al Kuwait u gostima je pobijedio Al Sahel (3:2) golom iz penala u 11. minuti sudačke nadoknade, što je već samo po sebi pomalo sumnjivo, a u ovoj utakmici ta je sumnja potpuno očita. 

Naime, iako je Al Kuwait od 87. minute gubio s 2:1, iako je domaćinima u 77. minuti isključen igrač, gosti se nisu predali. 

U 87. minuti domaćini su primili gol za 2:2, a u 101. minuti Youssef Naser donio je pobjedu gostima nakon komično dosuđenog penala.

Igrač Al Kuwaita prošao je čuvara u šesnaestercu, zamahnuo u prazno i pao na travu. Sudac je iste sekunde dosudio penal, a onda je, da bi sve bilo regularno, išao pogledati snimku.

Dok je došao do snimke dijelio je žute kartone šakom i kapom, a pratio ga je i ljutiti Kalid Al Ganim, gazda Al Kuwaita koji je inače i zastupnik u državnom parlamentu. 

Na snimci se jasno vidjelo da je gostujući igrač besramno simulirao, ali je sudac odlučio da je instant pokazivanje na bijelu točku bilo potpuno opravdano te da nema nikakve sumnje u penal. 

Pogađate, upravo je taj udarac bio presudan za odluku tko je pobjednik ovoga dvoboja.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kanđija
14:32 01.02.2021.

Gore penale dobija i Osijek. Kod nas Žaper napravi prekršaj u napadu kod Lokomotive a Bebek ide isto gledati i dosudi penal umjesto prekršaja u napadu. A ima još Osijek 3 slična penala u prvenstvu.. I tome se novinar ne čudi...

Avatar mlijeko
mlijeko
21:37 01.02.2021.

Pogledajte penale za Osijek. Dobro je napisao Kanđija. Za Osijek se sude i prekršaji Osijekovih igrača nad protivničkim a obrnuto sudac se pravi grbav (Strukan, Bebek, Pejin) ne sudi tri utakmice Strukan, a Bebek i Pejin ne dobiju niti kaznu.. Da nije sudaca Osijek bi imao 10 bodova manje.

DU
Deleted user
11:39 01.02.2021.

Nogomet je već od davno sramota od sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije