Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZAVRELE GLAVE

VIDEO Ovako je počeo kaos u Dubravi: Poljaci su sjedili u kafiću, a onda su stigli Boysi

Privatni album
04.08.2021.
u 08:57

Na navijačkim forumima Poljaci tvrde da su odnijeli pobjedu u obračunu jer su stigli u Zagreb i čekali, dok BBB tvrde da su pobijedili jer su ih ekspresno otjerali.

Huliganski obračun u Dubravi navodno je dogovoren, ali prema snimci njegova početka, čini se da Poljaci i nisu baš bili spremni na njega.

>>> Priprema na obračun u Dubravi

Naime, nakon što su pripadnici podgrupe Teddy Boys '95, koji su dio glavne navijačke grupe Žyleta, stigli u Zagreb, odmah su se uputili u Dubravu i sjeli u jedan od kafića. Nisu se skrivali, željeli su jasno staviti do znanja gdje su.

I potom se dogodilo ono što su očekivali, ali ne u tom trenutku. Stigli su Bad Blue Boysi i odmah napali, što se vidi prema snimci nadzornih kamera kafića u kojem se sve odvijalo.

Letjelo je sve što se našlo pod rukom, ali brzo je završilo jer je policija bila na terenu i pozvala pojačanje.

Na navijačkim forumima Poljaci tvrde da su odnijeli pobjedu u obračunu jer su stigli u jedan od najozloglašenijih zagrebačkih kvartova i ništa im se nije dogodilo u samom napadu. Bad Blue Boysi se hvale da su imali brzu reakciju, otjerali Poljake i pokazali im tko je vladar Zagreba.

>>> Trenutak obračuna u kafiću pogledajte ovdje:

Komentara 14

Avatar zagorac2
zagorac2
09:18 04.08.2021.

primitivni mentalno zaostali divljaci

AC
acer
09:24 04.08.2021.

Ako su se cijepili, nema problema. Cijepljeni huligani su u ovoj državi više dobrodošli nego necijepljeni svi ostali.

HA
HaBožeMoj
10:46 04.08.2021.

Dajte potrpajte sve te budale u zatvor. Policija dopusta ovakvo ponasanje vec godinama! Sramota...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije