Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVOREN SUKOB

VIDEO Nove snimke žestoke tučnjave Boysa i Poljaka! Demolirali su dio Dubrave

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/9
03.08.2021.
u 22:28

- Policijski službenici prisutni bili su prisutni od samog početka i spriječili mogući veći sukob.

Dinamo i varšavska Legija sučelit će se u trećem pretkolu Lige prvaka sutra od 20 sati, a navijačke skupine učinile su to dan ranije.

U zagrebačkoj Dubravi oko 21:30 došlo je do žestokog obračuna Bad Blue Boysa i Žyleta, kako se nazivaju Poljaci. Obračun je navodno dogovoren. Naime, poljske navijačke skupine imaju iznimnu reputaciju u huliganskim "krugovima", što je izazov svakoj skupini koja ima priliku sučeliti se s njima. A znamo da ni Boysi nisu anđeli po tom pitanju...

03.08.2021., Zagreb - Policija osigurava mjesto tucnjave izmedju navijaca Dinama i Legije u Dubravi. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Sudjelovalo je, prema procjenama svjedoka, više od 200 ljudi, letjelo je kamenje, boce i sve što se našlo pod rukom, gorjele su baklje i izgledalo je podosta katastrofično.

Ipak, kako je sve počelo, naglo je i prestalo, "u sekundi" su se svi razbježali, navode nam svjedoci događaja. Potvrdila je ove navode i policija.

- U Dubravi, Dankovečka ulica, zbila se tučnjava oko 200 navijača. Policijski službenici prisutni bili su prisutni od samog početka i spriječili mogući veći sukob. Prema za sada prikupljenim informacijama nema ozlijeđenih - naveli su iz Policijske uprave zagrebačke za Večernji list.

Najžešći navijači Legije poznati su kao izrazito negativno nastrojeni prema komunizmu, nazivaju se patriotima i njeguju nacionalističke ideje. Otvoreno godinama ratuju s Uefom, a Srbi ih obožavaju jer Poljaci smatraju da je Kosovo dio Srbije. Ono na čemu im treba odati priznanje jesu sjajne koreografije.

Upečatljive su no ne kao ovakve scene, koje su se mogle vidjeti i u Madridu, Amsterdamu, Bukureštu... Zapravo, praktički gdje god da Legija igra.

Komentara 98

Avatar Vukomerec
Vukomerec
00:02 04.08.2021.

Čestitke BBB-ima na pobjedi nad Žiletima.

Avatar Trgovac
Trgovac
23:52 03.08.2021.

Naprijed naši!!

DU
Deleted user
22:45 03.08.2021.

Udri!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije