Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONIO POBJEDU

VIDEO Ovako je Krama matirao golmana i upisao se među najbolje u Bundesligi

Bundesliga - TSG 1899 Hoffenheim v VfL Wolfsburg
DANIEL ROLAND/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
06.03.2021.
u 19:32

Hrvatskom napadaču bio je to 14. gol u sezoni te je peti topnik Bundeslige, a igru je napustio u 77. minuti.

Hrvatski napadač Andrej Kramarić postigao je pobjednički gol za Hoffenheim koji je kod kuće u 25. kolu Bundeslige bio bolji od Wolfsburga s 2:1. 

Domaći su poveli u 8. minuti pogotkom Baumgartnera, no 15 minuta kasnije izjednačio je Weghorst. U 41. minuti nakon ubačaja Kaderabeka Kramarić je iz blizine postigao gol s kojim je Hoffenheim na kraju slavio. Hrvatskom napadaču bio je to 14. gol u sezoni te je peti topnik Bundeslige, a igru je napustio u 77. minuti.

Kod Wolfsburga nije bilo hrvatskih igrača na terenu, Josip Brekalo je ostao na klupi, a Marin Pongračić odrađuje crveni karton. 

RB Leipzig je na vrhu preskočio Bayern svladavši u gostima Freiburg s 3:0 pogocima Nkunkua (41), Sørlotha (64) i Forsberga (79). Klub s istoka  Njemačke ima bod više i utakmicu više o Bavaraca, koji danas igraju s Borussijom Dortmund.    

Eintracht Frankfurt  i Stuttgart su odigrali 1:1, a za Stuttgart je Borna Sosa igrao do 87. minute. 

Tin Jedvaj nije ulazio u igru za Bayer Leverkusen, koji je golom Čeha Schicka (71) pobijedio u gostima Borussiju M'gladbach s 1:0. 

>> Kramarićev gol možete pogledati OVDJE.

Komentara 1

PA
PaxMagellanis
09:04 07.03.2021.

Toliko je dobar a i dalje igra u Hoffenheimu...da je toliko dobar bolji klubovi bi se grebli za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije