Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA JE ČAROBNJAK

VIDEO Obljetnica majstora; La Liga se prisjetila prvog gola Modrića: 'Kakvo je to bilo putovanje...'

Champions League - Group F - Real Madrid v Celtic
JUAN MEDINA/REUTERS
03.11.2022.
u 16:24

37-godišnji Luka Modrić došao je u španjolsku prijestolnicu prije 10 godina i postao klupska ikona te ljubimac navijača.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i dokapetan Reala, Luka Modrić, na današnji je dan prije točno deset godina zabio svoj prvi pogodak u dresu kraljevskog kluba. 

Poslije trakavice na relaciji Levy - Perez, stigao je u ljeto 2012. iz Tottenhama za odštetu od 35 milijuna eura, a na prvi pogodak u prvenstvu čekao je tri mjeseca. Zabio ga je u dvoboju protiv Real Zaragoze, a Madriđani su tada slavili s visokih 4:0.

Modrić je od tada izrastao u klupsku legendu i odradio ukupno 305 nastupa za Real u španjolskom prvenstvu, zabio 24 pogotka i  podijelio 53 asistencije.

La Liga se tim povodom oglasila na društvenim mrežama prigodnim video uz emotikon čarolije i hrvatsku zastavu te opis: 'Kakvo je to putovanje bilo...'

 

 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije