Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SITUACIJA IZ VAR-A

VIDEO Novi skandal: Sudac žestoko psuje Boga nakon što je Rijeka zabila Dinamu

Zagreb: GNK Dinamo i HNK Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
01.03.2024.
u 13:31

Jedan od sudaca nakon toga gola žestoko psuje Boga nakon što je Rijeka zabila Dinamu

Afera zbog objave snimki razgovora glavnih sudaca utakmice i sudaca iz VAR sobe u hrvatskom nogometu se ne stišava. Nakon što su prvotno objavljene snimke VAR razgovora s utakmice Varaždin - Hajduk, iz dana u dan u javnost dolaze snimke s brojnih drugih utakmica prvog ranga.

Prouzrokovale su te snimke prvo izvanrednu konferenciju za medije tada još uvijek šefa Komisije hrvatskih nogometnih sudaca Brune Marića, a potom i njegovu ostavku s pozicije dan nakon konferencije. 

VEZANI ČLANCI:

A među snimkama koje su se pojavile u javnosti, jedna je skandalozna, ona s utakmice Dinama i Rijeke na Maksimiru u 24. kolu. Plavi su tada slavili 1:0, no Rijeka je zabio u 48. minuti. Međutim, gol Mirka Marića je poništen zbog zaleđa, a snimka otrkiva komunikaciju među sucima.

Jedan od sudaca nakon toga gola žestoko psuje: "I to je gol, nema faula. J*** ti Bog majku, u p*** ti j*** Bog majku. A ništa…". Čini se da je to glavni sudac utakmice Dario Bel, no nemoguće je biti siguran iz snimke. Pomoćnici su tada bili Goran Pataki i Marjan Tomas, četvrti sudac Zdenko Lovrić, a u VAR sobi Igor Pajač i Ivan Mihalj. Snimku pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar CUBE
CUBE
16:30 01.03.2024.

Ovoga se ni naša čuvena srpska kuhinja nebi postidela, ko onomad sudac Maksimović utakmica Olimpija - Partizan produžena 15 min sve dok Partizan nije postigao golova onoliko koliko mu trebalo

13
1342539977
14:17 01.03.2024.

Blue shirt, ako mu je stres i pritisak neka neradi taj posao, a ne da ga radi ovako loše...., ovo nije izvlačenje iz konteksta

VR
vrbaZG
14:12 01.03.2024.

Je li ikome palo na pamet da sudac psuje zato što Rijeka zabija gol nakon nepostojećeg prekršaja? Zato što zna da će sutra to biti u medijima (i bilo bi da gol nije poništen radi metarskog zaleđa).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije