Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liste za Skupštinu

Jedan moćnik u Dinamo želi ugurati svoje zaposlenike, propitkuje tko bi ga mogao 'izdati'

01.03.2024.
u 12:02

Jer, računica je vrlo jasna – uz 25 ljudi koji bi im ušli u Skupštinu, navijačima bi trebalo samo još šest imena s "Barišićeve liste" kako bi preuzeli vlast u Dinamu. Svjesni su toga i Barišić i Hanžel pa se ovih dana itekako propitkuje tko bi ih mogao "izdati", a tko će sigurno ostati na njihovoj strani.

Ključne riječi

Komentara 4

PL
plavakamenica
13:36 01.03.2024.

Zbogom dinamo....postaješ uličarski klub

EJ
ejStef
12:28 01.03.2024.

Navijači upravljači kluba je siguran put u propast. To se zove samoupravljanje i nikada nije dobro završilo.

RO
Romeo2249
12:47 01.03.2024.

Tako to bude kad 100 godisinjak iz nekadasnjeg sistema upravlja klubom. Ulica preuzima Dinamo to je propast kluba i Hrvatckog Nogometa. Bice veci kaos vec u Hajduku. Ali izgleda da je to nekom u interesu Da Sjeveri Jug Zarate. SRAMOTA: Vec dugo se to planira.Peta Kolona Jaca Vec Ikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije