Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE TO USPIO?

VIDEO Novi Ilija Sivonjić? Sinoć se dogodio najveći promašaj u povijesti Lige prvaka

Screenshot/CBS
26.10.2022.
u 10:26

Kao što je najveći promašaj u povijesti hrvatskog nogometa onaj Ilije Sivonjića u sad već kultnom remiju Dinama i Cibalije (1:1), tako je i ovaj promašaj Sikana u mislima mnogih navijača i stručnih sukomentatora najveći u povijesti Lige prvaka

Nogometaši Celtica i Šahtara su u utakmici petog kola skupine F na Celtic Parku podijelili bodove odigravši 1:1, ali ukrajinska momčad će sigurno imati veći žal za propuštenim punim plijenom. 

Soccer Football - Champions League - Group F - Celtic v Shakhtar Donetsk - Celtic Park, Glasgow, Scotland, Britain - October 25, 2022 Celtic's Greg Taylor in action with Shakhtar Donetsk's Danylo Sikan REUTERS/Russell Cheyne Photo: RUSSELL CHEYNE/REUTERS
Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS

Naime, nakon što je za vodstvo Celtica u prvom dijelu zabio Giakoumakis, a rezultat u 58. izjednačio Mudrijk, momčad koju vodi naš trener Igor Jovičević u 72. minuti imala je stopostotnu priliku za otići u vodstvo, prikupiti tri boda i doći samo na bod od drugoplasiranog Leipziga. 

Strijelac prvog pogotka Mudrijk fantastično je povukao kontranapad, napravio većinu posla i sjajno servirao loptu za Danila Sikana koji je ispred sebe imao samo prazan gol, no nevjerojatno lošom rekcijom koja je više izgledala kao loše primanje lopte nego kao udarac, poslao je loptu pored Celticove prazne mreže.

Kao što je najveći promašaj u povijesti hrvatskog nogometa onaj Ilije Sivonjića u sad već kultnom remiju Dinama i Cibalije (1:1), tako je i ovaj promašaj Sikana u mislima mnogih navijača i stručnih sukomentatora najveći u povijesti Lige prvaka. 

 

Komentara 1

BE
Berri
20:29 26.10.2022.

Ovo nije promašaj, već nedostatak koncentracije i tehnike u primanju lopte. Lopta mu je pobjegla. Promašaj je kad loptu imaš u posjedu, gol je prazan, a ti promašiš gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije