Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suigrači bili zabrinuti

VIDEO Nova zvijezda Reala žestoko prizemljila Modrića na treningu

Soccer: International Friendly Soccer-Real Madrid at Barcelona
Stephen R. Sylvanie/REUTERS
26.07.2022.
u 18:25

Nema popusta ni za vlastite suigrače, to je moto Antonija Rudigera koji je pokosio našeg Luku.

Novo pojačanje madridskog Reala, Antonio Rudiger, malo je previše 'nabrijan' na treningu ovih dana. Njemački reprezentativni stoper bit će pojačanje za Kraljevski klub, ali će morati malo 'smiriti doživljaje' i spustiti tenzije na treningu. U protivnom će Realov liječnički tim imati pune ruke posla. 

Prije nekoliko dana je Rudiger na zemlju spustio Edena Hazarda, a sada je na društvenim mrežama osvanula snimka kako je prizemljio našeg Luku Modrića. hrvatski maestro je ostao ležati na podu, ali sasvim sigurno se nije dogodilo ništa dramatično. 

 

Kako bilo, nekadašnji igrač Chelseaja i Stuttgarta bi morao malo bolje paziti na klupske kolege. Kraljevi se trenutno nalaze na pripremama u Los Angelesu, idući protivnik će im biti Club America iz San Francisca. 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije