Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI PROTIV SALZBURGA

VIDEO Niki iz Beča: Ne propuštam ni jednu utakmicu Dinama, dobit ćemo 2:0

Salzburg: Navijači u gradu uoči utakmice Red Bull Salzburg - GNK Dinamo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
05.10.2022.
u 17:13

- Živim u Beču i pratim svaku utakmicu Dinama, a često sam i na Maksimiru. Najviše mi se sviđa Petković, a dobri su Oršić, Baturina...

Dinamo od 18:45 gostuje kod Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. Austrijska policija je spremna za dolazak velikog broja Bad Blue Boysa, prema nekim izvorima, očekuje se i više od četiri tisuće hrvatskih navijača iako je Dinamo na raspolaganje dobio tek 1500 karata. Stadion Red Bull Arena je rasprodana, predviđa se 29 tisuća navijača, kapacitet stadiona je malo reduciran zbog sigurnosnih razloga. 

A u Salzburgu smo sreli Nikija Pavleka koji je veliki navijač Dinama. I optimist uoči večerašnjeg susreta.

 

- Dinamo će dobiti 2:0. Ima kvalitetnu ekipu što je pokazao pobjedom protiv Chelseaja, prvi je u hrvatskoj ligi... - rekao je Pavlek.

Pavlek ne propušta utakmice Dinama.

- Živim u Beču i pratim svaku utakmicu Dinama, a često sam i na Maksimiru. Najviše mi se sviđa Petković, a dobri su Oršić, Baturina...

Kakva nas atmosfera očekuje?

- Atmosfera će danas u Salzburgu biti sjajna. Dosta mojih prijatelja dolazi, iz Beča, Tirola, raznih mjesta...

Ključne riječi

Komentara 1

FR
Frapin
17:56 05.10.2022.

Naravno da pobjeđujemo Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije