Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro su ih bocnuli

FOTO Pogledajte na koji su kreativan način BBB 'uvrijedili' Salzburg 2009. godine

Atmosfera na San Siru na utakmici UEFA Lige prvaka između Milana i Dinama
Matija Habljak/PIXSELL
05.10.2022.
u 13:59

Dinamo je u rekordno kratkom roku prodao svih 1500 karata za gostujuću tribinu, ali očekuje se još više pripadnika Boysa.

Dinamo večeras od 18:45 sati gostuje kod Salzburga u sklopu trećeg kola Lige prvaka, a ovi protivnici imaju i bogatu povijesti prošlih susreta. 

Plavi i bikovi iz Salzburga su do sada odigrali šest međusobnih susreta i zanimljivo, niti jedan nije prošao bez golova, isto to možemo očekivati i večeras u Red Bull Areni.

Najzanimljiviji je bio zadnji susret 2016. godine kada je Dinamo prošao u Austriji nakon produžetaka i pogotka Soudanija, trener je tada bio legendarni Zlatko Cico Kranjčar

U Maksimiru je završilo 1:1, dok su plavi u Mozartovom gradu slavili 1:2. 

Još jedna godina se pamti i to ona 2009. godina kada su BBB na pomao bizaran način bocnuli korporaciju Red Bulla odnosno glavnog sponzora Salzburga. 

04.08.2009. Zagreb, Hrvatska - Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka izmedu NK Dinamo Zagreb - Red Bull Salzburg. U prvoj utakmici 3. pretkola nogometne Lige prvaka hrvatski predstavnik Dinamo iz Zagreba je na gostovanju kod austrijskog prvaka Red Bulla u Salzburgu odigrao 1-1. Navijaci Dinama BBBrPhoto:Marko Prpic/Vecernji list
Foto: Marko Prpic/Vecernji list
Na sjeveru su Boysi podignuli transparent s kojim su se sprdali s Red Bullom, aludirajući na energetsko piće Burn

Inače, plavi su 2014. godine potpisali i dva teška poraza u grupnoj fazi, trener je tada bio Zoran Mamić, a Salzburg je slavio 4:2 i čak 5:1 na Maksimiru. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije