Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNE SCENE

VIDEO Nezapamćen incident na NASCAR-u, vozač šakama tukao suparnika nakon utrke

Screenshot Twitter
25.09.2022.
u 14:44

Grady je snimljen kako prilazi automobilu Callihana, trga zaštitnu rešetku na prozoru, a onda šakama udara svog protivnika.

NASCAR-ov ozač Andrew Grady napravio je neviđeni incident na utrci u Virginiji na Martinsville Speedwayu. Nakon utrke, Grady je napao drugog vozača, Daveya Callihana, koji ga je tijekom utrke prikliještio svojim bolidom te je izbačen iz utrke. 

Grady je snimljen kako prilazi automobilu Callihana, trga zaštitnu rešetku na prozoru, a onda šakama udara svog protivnika. 

Sve je trajalo desetak sekundi prije nego je reagiralo osiguranje i uspjelo udaljiti Gradyja od Callihana. Iznervirani Grady je nakon incidenta rekao da nije imao nikakvu namjeru udariti Callihana te da je s njim samo želio razgovarati, ali da je Callihan to odbio.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije