Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE OSUDE

VIDEO Neymar šokirao javnost bahatom objavom da je izgubio milijun dolara na pokeru

Screenshot Twitter
30.03.2023.
u 12:55

Brazilac se ponašao poput tinejdžera koji svima želi pokazati kako ima puno novaca i ističe se nezrelim ponašanjem

Razmažena i bahata brazilska nogometna zvijezda Neymara svakog dana sve više neugodno iznenadi svjetsku javnost, a tako je bilo i ovaj puta. Kada je prešao iz Barcelone u francuski PSG za 222 milijuna eura, postao je najskuplji nogometaš na svijetu, ali pravog nogometa na visokoj razini zapravo se - odrekao. 

U najbogatijem svjetskom klubu Neymar godišnje zarađuje oko 40 milijuna eura, ali to je samo plaća, bez premija, bonusa i sponzorskog ugovora s Pumom. Neymar je došao u fokus na društvenim mrežama i dospio na naslovnice medija iako je ozlijeđen jer je na poznatoj platformi Twitchu objavio svoju reakciju u trenutku kada je doznao da je na online pokeru izgubio čak milijun eura.

Ironično je i podrugljivo vrištao, glumio da plače i smijao se, što je vrlo bezobrazno ponašanje za nekog igrača kojeg djeca vide kao svog idola i uzora.

To je izazvalo zgražanje na društvenim mrežama jer iznos koji je on spiskao na pokeru njemu možda jest zanemariv, ali većina čovječanstva taj iznos neće nikada zaraditi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije