Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trolanje iz zraka

Video: Nema popusta za rivale, pala je provokacija i na drugom kraju svijeta!

Liverpool
Foto: Screenshot
11.07.2019.
u 13:24

Navijači dvaju najtrofejnijih engleskih klubova nastavili su nadmudrivanje

Navijači Liverpoola jedva su dočekali da natrljaju nos svojim rivalima, obožavateljima Manchester Uniteda.

Otprilike 40 dana nakon što su Redsi osvojili svoj šesti naslov europskog prvaka, neki je genijalac unajmio zrakoplov na drugom kraju svijeta i pošteno ''zatrolao'' igrače Ole Gunnara Solskjaera tijekom treninga u australskom Perthu.

Na transparent je ispisao ''Liverpool – šesterostruki prvak Europe'', čime je podsjetio da je klub s Anfielda 1. lipnja u Madridu postao treći najuspješniji klub u tom natjecanju iza madridskog Reala (13 titula) i Milana (7 titula).

Manchester United do danas ih je osvojio ''samo'' tri, međutim ovakva se vrsta provokacije navijačima Liverpoola već jedanput obila o glavu. 

Podsjetimo, svojedobno su, tamo još krajem osamdesetih godina, rivale s Old Trafforda provocirali činjenicom da su Redsi najuspješniji engleski klub, što su tada i bili s 18 osvojenih naslova, ali su se vremena od tada do danas uvelike promijenila.

Ponajprije zahvaljujući Sir Alexu Fergusonu, Manchester United je s početkom devedesetih započeo eru dominacije te je od 1993. do 2013. godine osvojio čak 13 naslova prvaka. 

Danas ih ima 20, dok je Liverpool ostao na spomenutoj brojci. Kada je osvojen taj posljednji i navijači Manchestera Uniteda su unajmili zrakoplov, a na svoj su transparent tada ispisali ''United 20 – Gerrard 0''.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije