Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EROTIČNO

VIDEO Navijači oduševljeni seksi plesom navijačica: Mislili smo da je striptiz klub

Ples navijačica
Foto: Screenshot/Liveleak
1/4
06.05.2019.
u 22:20

Ipak, na oduševljenje (ili zaprepaštenje) okupljenih, nakon utakmice se više pričalo o navijačicama koje su plesale za vrijeme predaha

Gledatelji koji su nedavno došli pogledati utakmicu između KK Samare i KK Spartaka iz St. Petersburga očekivali su još jedan susret kojem će uživati dva sata. 

Ipak, na oduševljenje (ili zaprepaštenje) okupljenih, nakon utakmice se više pričalo o navijačicama koje su plesale za vrijeme predaha. 

Njihov ples postavio je pravi hit na internetu, a on je u najmanju ruku - erotičan. Neki su čak komentirali kako su mislili da gledaju nastup u striptiz klubu. 

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu. Inače, za one koje zanima, Samara je slavila u obje utakmice. 

>>> Pogledajte seksi ples ruskih navijačica na košarkaškoj utakmici

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:40 07.05.2019.

Zašto su obučene ??

KO
kodifan
23:17 06.05.2019.

prekrasan ples mladih umjetnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije