Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVANJE ZÜRICHA

VIDEO Navijači bacali stolice pa odbili ući na stadion, za sve krive – policiju

Europa League - Group A - PSV Eindhoven v FC Zurich
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/3
14.10.2022.
u 16:20

Njihova momčad, za koju igra i Nikola Katić, nije se dobro provela, primili su pet pogodaka.

Navijači Züricha doputovali su jučer na gostovanje u Eindhoven, gdje su nogometaši istoimenog kluba igrali susret 4. kola Europske lige protiv domaćina PSV-a. Međutim, gostujuća tribina nije se napunila jer je dio Švicaraca zbog, prema njihovom mišljenju, ružnog tretmana nizozemske policije odbio ući na stadion.

Sasvim drugačija vijest, pak, stigla je iz tamošnjih medija. Prema njihovim informacijama, navijači Züricha, kojih je stiglo oko 1200, od kasnog su poslijepodneva radili nered u centru grada i bacali stvari na policiju na tržnici.

Neredi su, kako navode, počeli nakon jednog uhićenja, što je rezultiralo zatvaranjem dijela centra grada. Velik dio navijača Züricha smatrao je da je policija kriva pa je u znak protesta ostao ispred stadiona i tako propustio pogledati utakmicu svog kluba.

Možda i bolje, jer PSV je u konačnici slavio s visokih 5:0. Nikola Katić odigrao je cijelu utakmicu za goste. 

Zürich se nakon četiri utakmice u skupini nalazi na posljednjem mjestu, bez osvojenog boda.

Standings provided by Sofascore
 

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru na utakmici Dinama i Hajduka

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
18:37 14.10.2022.

Navijači Züricha su slični navijačima Dinama ista bagra koja nemože podnijeti poraze nedao bog da se sastanu ova dva kluba gorilo bi i u Zagrebu i u Zürichu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije