Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MADRIDSKI DERBI

VIDEO Navijači Atletica gađali Modrića i suigrače, brutalno rasistički vrijeđali Viniciusa

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
SUSANA VERA/REUTERS
19.09.2022.
u 08:31

Prilikom proslave prvog gola uz Rodryga je njegov momčadski i reprezentativni kolega Vinicius zaplesao. To je njihova uobičajena proslava gola koja se nije ni najmanje svidjela navijačima Atletica na Wanda Metropolitnu.

U madridskom derbiju odigranom u sklopu 6. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real je kao gost svladao Atletico 2:1.

Za Real su zabili Rodrygo (18) i Federico Valverde (36), dok je pogodak za Atletico postigao Mario Hermoso (83). Aktualnog europskog i španjolskog prvaka je do pobjede kao kapetan predvodio hrvatski nogometaš Luka Modrić koji je igrao do 82. minute kada ga je zamijenio Eduardo Camavinga.

Prilikom proslave prvog gola uz Rodryga je njegov momčadski i reprezentativni kolega Vinicius zaplesao. To je njihova uobičajena proslava gola koja se nije ni najmanje svidjela navijačima Atletica na Wanda Metropolitnu.

Viniciusovi slavljenički nestašluci ovog su tjedna dospjeli na naslovnice nakon što ga je dugogodišnji kapetan Atletica Koke pozvao da ne pleše, sugerirajući da će biti 'nevolja' ako svoju prepoznatljivu proslavu izvede protiv Atletica. To nije pokolebalo mladog Brazilca koji je prvi pogodak svoje momčadi u derbiju protiv žestokog rivala proslavio plešući sa strijelcem, sunarodnjakom Rodrygom.

To su jedva dočekali navijači Atletica koji su, kako prenosi Marca, otvorili paljbu svime što im je došlo pod ruku. Gađali su ih bocama - plastičnim i staklenim, raznim predmetima, upaljačima, kovanicama i slično.

Prije samog susreta Atleticovi su navijači uvredljivo pjevali Brazilcu u redovima Reala Viniciusu. Nazivali su ga majmunom.

"Ti si majmun, Viniciuse, ti si majmun", pjevalo se više puta ispred Wanda Metropolitana, unatoč tome što je Atletico na Twitteru poručio navijačima da "poštuju svog suparnika".

Standings provided by SofaScore

Komentara 3

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:10 19.09.2022.

Navijači Atletica su divljaci kao i trener Simeone ( Atletico i Simenone se moraju rastati čim prije ) , ali ni Vinicius nije nevinašce budući da stalno provocira i glumata po terenu. Sinoć je napravio 5-6 prekršaja nad igračima Atletica.. Dobro je prošao nakon svega.

Avatar Tombstone
Tombstone
09:10 19.09.2022.

Cudno. Gledao sam 5 ili 6 sazetaka tekme na netu, I bas niti na jednom nije se vidjelo nikakvi gadjanje Modrica. Vidjelo se nekoliko plasticnoj Boca kod pravog gola, no kod lijepog kornera slavili je samo 6 Realovih crnaca. Tu Modrica nije ni bio. I nadalje, svi su spominjali fenomenalnu asistenciju igraca broj 18 Rodrygu kod pravog gola, doslovno nitko Modricevu kod drugog. U vecini sazetaka taj dio akcije prije drugog gola nije ni prikazan, a u kojima je to je doslovno Modricev jedini dodir lopte. Znam da svi volimo kapetana repke ali cemu ovakvo pretjerivanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije