Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SKRIVENA' KAMERA

VIDEO Napokon znamo što su nakon meča pričali Miočić i Ngannou!

Stipe Miočić
Reuters
02.04.2021.
u 20:23

Za gledatelje je svakako najzanimljiviji segment onaj koji se tiče dva borca i onoga što su pričali neposredno nakon borbe.

Posebni dio svake UFC-ove borbe rezimira se kroz "The Thrill and the Agony" uvid pa se može vidjeti i čuti nešto što kroz meč nismo mogli, a naglasak je na emocijama. Organizacija je pustila onaj koji se tiče borbe između starog i novog teškaškog prvaka - Francisa Ngannoua i Stipe Miočića.

Iznimna su tuga i nevjerica viđeni u Stipinom kutu, a posebno teško reagirao je njegov boksački trener Alex "Diddy" Cooper, koji se jednostavno slomio. S druge strane, naravno, euforija je preuzela cijeli tim novog prvaka, a u prvom planu bio je čovjek koji ga je doveo na tron - trener Eric Nicksick.

Za gledatelje je svakako najzanimljiviji segment onaj koji se tiče dva borca i onoga što su pričali neposredno nakon borbe. Kamerunac je Stipi čestitao i rekao da je iz njega izvukao ono najbolje. Naravno, borac hrvatskih korijena uzvratio je uz jednak respekt i čestitao protivniku na pobjedi pa se povukao.

Što se još moglo vidjeti i čuti pogledajte OVDJE.

Komentara 2

DU
Deleted user
01:30 03.04.2021.

ovo prvi put čujem, obično su krivi sudac, teren, publika ili pomrčina sunca

KE
keckin37
21:31 02.04.2021.

To su hrvatski korijeni. Kad izgubis, sportski podnesi poraz, i cestitaj protivniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije