Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE SPORTINGA

VIDEO Najsmiješniji autogol sezone? Težak gaf u Europskoj ligi samo potvrdio veliki poraz Danaca

Foto: Screenshot: Reddit
1/3
24.02.2023.
u 08:12

Midtjylland se nadao prolasku pred domaćim navijačima, pogotovo zašto što su zadržali Portugalce na gostovanju. Ipak, sve je vrlo brzo palo u vodu, a šećer na kraju lošeg nastupa bio je pogodak Stefana Gartenmanna. U vlastitu mrežu...

Nogometaši danskog Midtjyllanda sinoć su na svom terenu u sklopu uzvratnih susreta Europske lige dočekali portugalski Sporting. Prva utakmica završila je rezultatom 1:1 pa je o svemu odlučivala druga, ali bila je to večer za zaborav Danaca koji su u konačnici izgubili s 4:0. Tako su pred domaćim navijačima ispali iz natjecanja, a koliko im zapravo nije išlo potvrđuje i posljednji pogodak na utakmici. No, krenimo redom. 

Sporting je poveo u 21. minuti golom Sebastiana Coatesa, a novi problemi za domaćine stigli su u 38. minuti kada je Paulinho isključen zaradivši dva žuta kartona u svega dvije minute. Pedro Goncalves je u 50. minuti povećao prednost gostiju, a do kraja susreta Goncalves je u 77. minuti zabio za 3:0, a Stefan Gartenmann u 85. minuti pogodio vlastitu mrežu za konačan rezultat. I to kako. 

Dobio je loptu leđima okrenut svojem kaznenom prostoru pa nije vidio gdje se nalazi vratar. Loptu je napamet dodao prema mreži, ali njegovog suigrača pred vratima nije bilo, već se nalazio sa strane, vjerojatno čekajući njegovo dodovanje. No, pas se polako otkotrljao preko linije...

Komičan autogol pogledajte OVDJE

Midtjylland se sada okreće nacionalnom prvenstvu, u kojem se nalaze na četvrtom mjestu ljestvice s 26 bodova. U idućem kolu u ponedjeljak s početkom u 19 sati kod kuće dočekuju Brøndby. Vodeći je trenutno Nordsjaelland, koji ima 36 bodova. 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:32 24.02.2023.

Naslov : "Najsmiješniji autogol ..." Stupnjevanje pridjeva smiješan: smiješan-smješniji-najsmješniji. To se uči u osnovnoj školi. Peti razred.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije