Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ

Video: Modrić najbolji igrač finala

02.03.2009.
u 12:42

Nogometni klub Manchester United osvojio je i drugi trofej ove sezone. Nakon pobjede na Svjetskome klupskom prvenstvu u Japanu, bili su najbolji i u domaćem Carling Cupu.

Iscrpljujuća borba Manchester Uniteda i Tottenhama okončana je tek nakon izvođenja jedanaesteraca, budući da je rezultat nakon 120 minuta bio neodlučen 0:0.

Po mnogim izvještajima nakon utakmice, hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio je najbolji igrač Tottenhama, a po nekim sudovima bio je i najbolji općenito na terenu. Kako izvještava TV-postaja Setanta Sports, Modrić je bio najbolji u finalu te je zavrijedio ocjenu 8,5. Bio je bolji od Rija Ferdinanda, Cristiana Ronalda i vratara Manchester Uniteda Bena Fostera koji je briljirao za izvođenja jedanaesteraca. Ovi su igrači dobili osmice.

Vedrana Ćorluku je, pak, Setanta Sports ocijenila sa 6,5.

Po The Sunu Modrić je također bio najbolji u redovima Tottenhama (ocjena 8). Ćorluka je dobio 6, a igrač utakmice je, pak, bio pobjednikčki vratar Foster (9). Po 8 su kod Manchester Uniteda dobili Rio Ferdinand i Darren Gibson. Uvjerljivo najslabiji na terenu bio je Portugalac Nani (4).

Sky Sports nije bio toliko oduševljen Modrićem, ali mu je ipak dao hvalevrijednu ocjenu 7 (kao i Ćorluki). Po njihovu mišljenju u Tottenhamu su bolji bili Dawson, Assou-Ekotto, Jenas i Lennon s ocjenom 8.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije