Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

VIDEO Modrić još jednom oduševio: Pogledajte kakav je torpedo ispalio na gol Milana

AUT, Testspiel, Real Madrid vs AC Milan
EXPA/PIXSELL
09.08.2021.
u 10:08

Ispred 30 tisuća navijača svoje je majstorije pokazao još jednom hrvatski kapetan. Iako je utakmica igrana u Klagenfurtu završila bez golova, Modrićev je potez bio najljepši na utakmici

Milan i Real Madrid odigrali su već tradicionalno prijateljsku utakmicu pred kraj ljeta i početak nove sezone. 

Pred 30 tisuća navijača svoje je majstorije pokazao još jednom hrvatski kapetan Luka Modrić. Iako je utakmica igrana u Klagenfurtu završila bez golova, Modrićev je potez bio najljepši na utakmici.

U 52. minuti naš je kapetan ispalio jedan svoj torpedo prema golu s kojih 20-ak metara, a lopta je zatresla prečku. Šteta što nije ušla u mrežu, ali nije bila rezultatski bitna utakmica.

Video Modrićeve majstorije možete pogledati OVDJE.

Dodajmo i kako je novi golman Milana, Mike Maignan upisao i obranjen penal kraljevskom klubu, nakon što ga Madriđani nisu realizirali potkraj prvoga poluvremena.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:50 09.08.2021.

Ehhehehhe dok njegovi vršnjaci već par godina kotrljaju loptu po japansko kineskim travnjacima Luka još uvijek jednakim ritmom u najjačem klubu svijeta, Piksi je rješio sve nedoumice, čim je napustio bivšu YU odmah bacio u delirijum kosooke

SP
Sparks18
13:01 09.08.2021.

J... la te prečka, tebe, urednika i vlasnika VL. ako ste novina i z Hrvatske, pišite Hrvatski ili se registrirati ja srpsko glasilo.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:32 09.08.2021.

A kad igra za Hrvatsku više se gotovo i ne primjećuje. Sva sreća da ima još reportera koji ga i nakon toga uzdižu. Dao je svoje za Lijepu našu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije