Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POTEZ
Povratak na članak

VIDEO Mnogi borci se složili: Sinoćnji nokaut je najbolji u povijesti

- Vidio sam svakakvih ludih stvari u slobodnoj borbi, ali ovo bi mogao biti najluđi nokaut ikad - rekao je bivši prvak teške i poluteške Daniel Cormier

Komentari 7

BL
blizak
11:15 11.10.2020.

Idiotizam. Ljudi zatvoreni u kavezima udaraju jedni druge do ozljeda opasnih po zivot. Nismo se makli dalje od srednjeg vijeka. A ni ovi koji to gledaju i zdusno navijaju nisu nista bolji....

VL
Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:57 11.10.2020.

maznuo ga je direkt tabanom posred face, jednako kao kad zebra ili žirafa kopitom zadnje noge mazne lavicu.

VL
ET
etika
14:47 11.10.2020.

Moze objašnjenje ... je li najbolji ili najluđi??? Znači li to da kad Danijel Cornier izjavi da je nešto najluđe onda se to u naslovu navede da je to isto najbolje. Mislim ovo je navedeno na najluđem dnevnom portalu uu u HR ako ne i šire :-)

VL
Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
14:27 11.10.2020.

Zabava za kretene! Dajte im da se pobiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.