Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karine Elle (29)

VIDEO Atraktivna svjetska prvakinja prihvatila izazov: Evo što radi butinama

Instagram
30.04.2021.
u 20:13

Inače, Karina se bavila atletikom, vila je cheerleadersica, a potom je njena ljubav za vježbanjem samo rasla. Tijekom studija je bila instruktorica grupnog fitnesa, a sada je uzor mnogima

Čak 1.6 milijuna pratitelja na facebook profilu mlade Karine Elle (29) govori da na njoj mora biti nešto posebno. Neki to vide u njenom izazovnom izgledu, neki u snazi, neki u karijeri, a neki u smislu za humor. 

Sve je to ova fitness inspiracija uključila u jedan video u kojemu je smjestila lubenicu među svoje snažne nadkoljenice i pokazala koliko su jake. 

Inače, Karina se bavila atletikom, vila je cheerleadersica, a potom je njena ljubav za vježbanjem samo rasla. Tijekom studija je bila instruktorica grupnog fitnesa, a sada je uzor mnogima. 

Okušala se zgodna Karina i  u bikini natjecanjima. Uspjela je osvojiti prvo mjesto ne samo u svojoj kategoriji nego je uzela i ukupni naslov na Svjetskom prvenstvu u fitness pro-bikiniju. Sada na društvenim mrežama objavljuje videa raznih vježbi, ali i provokativan sadržaj kojim nerijetko zagolica maštu svojih pratitelja.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:31 30.04.2021.

Svjetska prvakinja? U cemu? Ono "cheerleadersica" nevum ni komentiral.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije