Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRIME JE'

VIDEO Mate Pavić poslao poruku Ivanu Perišiću koja će oduševiti navijače Hajduka

Wimbledon
Toby Melville/REUTERS
13.07.2023.
u 21:56

Hrvatski nogometaš stigao je u All England Club kako bi podržao našeg tenisača

Hrvatski tenisač Mate Pavić i ukrajinska tenisačica Ljudmila Kičenok pobjednici su Wimbledona u konkurenciji mješovitih parova, a do naslova su stigli pobjedivši u finalu Belgijca Jorana Vliegena i Kineskinju Xu Yifan sa 6-4, 6-7 (9), 6-3 nakon dva sata i sedam minuta borbe. 

Za 30-godišnjeg Matu Pavića ovo je treći Grand Slam naslov u mješovitim parovima, a prvi u All England Clubu, dok je njegova vršnjakinja Ljudmila Kičenok u svom prvom finalu došla do prvog trofeja.

I Mate Pavić pridružio se željama Hajdukovih navijača koji svim silama nagovaraju Ivana Perišića na dolazak. Prilikom pobjedničkog govora na Centralnom terenu Wimbledona nakon osvajanja mješovitih parova zahvalio je svom timu, djevojci i ostalim bliskim ljudima, a za kraj je Ivanu Perišiću, koji je bio u njegovom stožeru, poručio: 'Ivane, vrime je'. Na to se Perišić samo nasmijao..

VEZANI ČLANCI:

Video možete pogledati OVDJE

Komentara 1

VK
vječni krojf
22:53 13.07.2023.

I Paviću je vrime da se oženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije