Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA SE PRISJETILA

VIDEO Luka Modrić spektakularnim potezom zapalio društvene mreže. Pogledajte remek djelo

Vrhunski rezultati hrvatskih sportaša u 2018.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
09.04.2024.
u 21:24

Modrić je letio terenom i sve oduševio, a pogodak kojeg je zabio Caballeru i dalje se dijeli društvenim mrežama. Fifa je šest godina nakon ponovno objavila Modrićevu majstoriju i opet mu odala priznanje.

Datum 21. lipnja 2018. godine bio je jedan kojeg će hrvatski navijači zauvijek pamtiti. Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je jednu od najvećih pobjeda u svojoj povijesti i to protiv današnjeg aktualnog svjetskog prvaka Argentine. Vatreni su srušili Argentinu 3:0 i tako svijetu najavili velike stvari. Posebno se u ovoj utakmici istaknuo naš kapetan Luka Modrić koji je kasnije proglašen MVP-jem cijelog turnira na Mundijalu u Rusiji.

GALERIJA Brodić: Bilo bi super igrati s Modrićem u Dinamu

Vrhunski rezultati hrvatskih sportaša u 2018.
1/8

Bila je to jedna od najboljih predstava Luke Modrića kada govorimo o igrama za našu reprezentaciju, sve je začinio sjajnim pogotkom. Modrić je letio terenom i sve oduševio, a pogodak kojeg je zabio Caballeru i dalje se dijeli društvenim mrežama. Fifa je šest godina nakon ponovno objavila Modrićevu majstoriju i opet mu odala priznanje.

VEZANI ČLANCI:

Nakon slavlja protiv Messijeve Argentine slijedile su dramatične pobjede protiv Danske i Rusije na penale, te Engleske u polufinalu nakon produžetaka. U finalu igranom u Moskvi bolja od Hrvatske bila je Francuska sa 4:2. Hrvatska je osvojila srebrnu medalju na SP-u i proslavila najveći uspjeh u svojoj povijesti. Četiri godine kasnije na SP-u u Kataru dogodio se novi sjajan uspjeh vatrenih i osvojena je brončana medalja kao u Francuskoj 1998. godine.

 

Komentara 4

ZE
Zeliko
08:16 10.04.2024.

Pumpate situaciju. Iniesta i Xavi su imali puno ljepše poteze.Znam da je naš, ali svejedno budimo realni.

Avatar Make my day
Make my day
23:01 09.04.2024.

Od prošlosti se ne živi

Avatar ciciban
ciciban
04:51 10.04.2024.

haha, ja reko da je napokon platio porez...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije