Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOP 5

VIDEO Luka Modrić odabrao pet najboljih igrača s kojima je igrao. Samo je jedan Hrvat

Foto: Screenshot Twitter
1/5
14.03.2023.
u 20:59

Kapetan vatrenih dao je intervju za emisiji Unitedove legende i otkrio svoj izbor najboljih suigrača

Engleska legenda Rio Ferdinand je u svom podcastu ugostio hrvatskog genijalca Luku Modrića. Na internetu je objavljen jedan snimak u kojem Modrić je dobio zadatak da odabere momčad od najboljih pet igrača, pod uvjetom da sve budu igrači s kojima je igrao u karijeri, ali i da nijedan od njih ne bude golman.

Hrvatski veznjak je izabrao iduća imena: Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Gareth Bale i bivši reprezentativni kolega Ivan Rakitić

- Prvo Ramos. Bio je sjajan branič, pravi vođa. Baš vođa na terenu. Kad god bi bio neki problem, on bi bio tu. Sjajan iz prekida, tehnički čudesan za braniča. Karaktera. Druga klasa je Cristiano. Jedan od najboljih ikad. Radne navike su kod njega stvar koju bi istaknuo. Uvijek je htio još, još i još. Kad pogledate što je sve postigao, očekivali bi da će se nekad odmoriti, ali ne. Radne navike i zahtjevi koje stavlja pred sebe i pred momčad su nevjerojatni - objašnjavao je Modrić prva dva imena. 

- Toni Kroos. Moj partner iz vezne linije. Uživam igrajući s njim. Sjajan igrač, sjajan na lopti, sjajan karakter. Jako je miran, nikad nervozan. Čudesan igrač. Gareth Bale. Mislim da je dobio dovoljno respekta za sve što je postigao. Možda posljednji period koji je proveo u Realu nije prošao kako je on očekivao, ali naravno da mu se mora dati golemi respekt za sve što je učinio. Zabijao je velike golove i bio je čudesan. On je igrač s kojim sam odigrao najviše utakmica u cijeloj karijeri - smatra Modrić koji je izabrao i jednog Hrvata.

- Zadnji je Rakitić. Biram ga da nemam sve iz Real Madrida, ali zato što sam uživao igrajući s njim u reprezentaciji. Ostvarili smo veliki rezultat u Rusiji, bio je sjajan za Hrvatsku, Barcelonu i Sevillu.

Komentara 6

LA
Lavida9
23:14 14.03.2023.

Bravo Luka!

JB
Jednonogi.Brabonjak
00:10 15.03.2023.

Svaka čast Luka ! Dokaz da se upornost i rad isplati...

Avatar comandante
comandante
23:01 14.03.2023.

a ne sićaš se Mamića:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije