Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA ZVIJEZDA

VIDEO Luka Dončić izgubio živce i uvrijedio košarkaše BiH, ali nije mu pomoglo

Nakon nevi?ene drame Slovenija izgubila od Francuske (89:90)
Meng Yongmin/XINHUA
05.09.2022.
u 08:36

– U pi*** materinu od koga mi gubimo – rekao je Dončić za vrijeme time-outa i ljutito bacio bocu s vodom

Košarkaši Bosne i Hercegovine pobijedili su aktualne europske prvake Slovence 97-93 (26-32, 23-20, 23-21, 25-20) u utakmici 3. kola skupine B EuroBasketa u Kolnu.

Nakon dramatične i uzbudljive utakmice igrači BiH došli su do omjera 2-1, koliko sada ima i Slovenija. Na vrhu te skupine domaćin je ove grupe Njemačka koja je dobila sve tri utakmice.

Većim dijelom dvoboja Slovenija je imala blagu prednost u odnosu na BiH, no stvari su se promijenile u zadnjoj četvrtini. Nakon niza trica Robertsona i Muse povela je Bosna i Hercegovina čiji su igrači bili mirni s linije slobodnih bacanja u samoj završnici te tako upisali pobjedu protiv uglednog suparnika.

Uz 7-13 za tricu John Robertson je ubacio 23 poena za BiH, dok je Džanan Musa postigao 22 poena uz 3-5 za tri. Tome je Musa dodao po pet skokova i asistencija. U redovima Slovenaca prvi je strijelac bio Vlatko Čančar s 22 poena, dok je Luka Dončić uz 0-8 za tricu ubacio 16 poena te je imao po osam skokova i asistencija.

A upravo je Dončić izgubio živce minutu prije kraja utakmice i izvrijeđao košarkaše BiH.

– U pi*** materinu od koga mi gubimo – rekao je Dončić za vrijeme time-outa i ljutito bacio bocu s vodom. Video pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
 

>> Pogledajte i veliki razgovor s Ivicom Kostelićem

Komentara 7

ZA
!zagreb!
10:13 05.09.2022.

Slušao je prije tekme baju malog knindžu ali nije ni to pomoglo.

PR
prajdali100
09:33 05.09.2022.

U čemu je problem? Zato što je " pašće", zato što mu je stalo...zato i jeste velik.A to što je izvalio,vruć,iznerviran...ljudski.

DU
Deleted user
09:16 05.09.2022.

Dončić je "slovenac"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije