Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALO

VIDEO Legende se posvađale zbog pitanja o Luki Modriću, zbunila ih Bosna i Hercegovina

Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards
Printscreen
06.10.2022.
u 18:58

"Moji prvi štitnici imali su na sebi lik brazilskog Ronalda. Prvi sam koji je osvojio Zlatnu loptu za svoju državu i osvojio sam BiH prvenstvo", pročitala je voditeljica pitanje na koje su se bivši nogometaši zamislili.

Bivši nogometaši Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards sudjelovali su u sportskom kvizu CBS Sportsa i usput se "posvađali" zbog pitanja o Luki Modriću.

Kviz izgleda tako da Henry, Carragher i Richards na temelju opisa moraju pogoditi o kojem se nogometašu radi. 

"Moji prvi štitnici imali su na sebi lik brazilskog Ronalda. Prvi sam koji je osvojio Zlatnu loptu za svoju državu i osvojio sam BiH prvenstvo", pročitala je voditeljica pitanje na koje su se bivši nogometaši zamislili. Očito ih je zbunilo ovaj detalj oko Bosne i Hercegovine (Modrić je igrao za Zrinjski).

Carragher se zatim javio i rekao da je to Modrić, no uskoro je nastala žučna rasprava. Henry je rekao da je Carragheru netko iza kamere javio odgovor, dok je Richard tvrdio da je isteklo vrijeme za odgovor. 

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije