Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILI SU BEZ TEKSTA MNOGE

VIDEO Kruži snimka što su bh. nogometaši napravili nasred ceste u prometnoj nesreći

Screenshot
25.05.2022.
u 21:59

Darko Vojvodić i njegove trupe ispali su pravi heroji

Nogometaši FK Goražda krenuli su bili put Maglaja gdje ih je čekao susret 28. kola Prve lige FBiH s BFK Simm Bau. Goražde su trenutno osmoplasirana momčad lige i ovo je trebala biti 'opuštena' utakmica. 

Međutim,  na putu prema Maglaju dogodila im se nesvakidašnja sutacija, a oni su reagirali na fenomenalan način. Istrčali na cestu iz autobusa kada su vidjeli prometnu nesreću. Ispostavilo se i da je nekoliko osoba ozljeđeno, a Darko Vojvodić i njegove trupe ispali su pravi heroji. 

“Fudbaleri FK "Goražde" Goražde putujući na prvenstvu utakmicu u Maglaj na putnom pravcu Foča-Trnovo mjesto Rogoj gdje je bila prometna nesreća, gdje su svi odmah reagirali i pomogli u nesreći. Ponosni smo na Vas, Hvala Vam“, stoji u objavi FK Goražde.

>> Pogledajte kako su pomogli u nesreći:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije