Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTA WIGANA
Povratak na članak

VIDEO: Kranjčar zabio u ekshibiciji Tottenhama od čak 9:1!

Navijačima Wigana od danas je broj 13 svakako nesretan. U 13. kolu Premiershipa posjetili su White Hart Lane i dobili od Tottenhama čak devet golova!

Komentari 5

OB
-obrisani-
18:19 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kroži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Naka vama bude lijep dan i uspješan tjedan..

VL
EB
eustahije_brzić
18:29 22.11.2009.

Maknut ćemo vam gol koji je kod nas, Austrijanci drugi kod sebe i gdje će te onda trenirati?

VL
SO
sonda1
20:12 22.11.2009.

Pa u Južnoj Africi, a gdje bi drugdje ?

VL
MA
Markoc
22:54 22.11.2009.

Bravo za Tottenhem,luda tekma. A vama Slovencima ma kako god pokvareni bili želim sve naj na SP.

VL
GA
gafe
08:23 23.11.2009.

Meni je bolji ovaj: Kako se slovenski igraci zagrijavaju prije utakmice?? Trce jedan krug oko Slovenije!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.