Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Miami

VIDEO Kanađanku u kolicima izveli s terena, predala je meč i vrištala od bolova

Foto: Screenshoot
1/3
28.03.2023.
u 11:56

Bianca Andreescu predala je meč Ruskinji Alexandrovoj: Ovakvu bol nisam nikad u životu osjetila

Bivša osvajačica US Opena Kanađanka Bianca Andreescu predala je meč osmine finala na WTA teniskom turniru u Miamiju nakon čega su je s terena odvezli u kolicima. Andreescu je predala meč protiv Ruskinje Ekaterine Alexandrove koja je vodila 7:6, 0:2 nakon što je ozlijedila gležanj.

- Ovakvu bol nisam nikad u životu osjetila - kroz suze je govorila 22-godišnja tenisačica i vrištala od bolova. 

Ozljeda je bila toliko teška da Kanađanka nije mogla ustati, već je u kolicima morala napustiti teren. Publika ju je ispratila pljeskom. Alexandrova će u četvrtfinalu igrati protiv Petre Kvitove koja je bila bolja od Varvare Gračeve sa 7:5, 7:6(5).

Snimku pogledajte OVDJE

Pobjednica Australian Opena Bjeloruskinja Aryna Sabalenka trebala je samo nešto više od sat vremena za pobjedu nad Čehinjom Barborom Krejčikovom 6:3, 6:2, dok je Elena Rybakina eliminirala Elise Mertens sa 6:4, 6:3.

U muškoj konkurenciji Argentinac Francisco Cerundolo je iznenadio petog nositelja Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea sa 6:2 7:5, dok je Francuz Adrian Mannarino izbacio osmog nositelja Poljaka Huberta Hurkacza sa 7:6(5), 7:6(0).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije