Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE 'VATRENO'

VIDEO Kakva makljaža nakon pobjede Srbije! Košarkašice se žestoko potukle, pogledajte ovaj kaos

Screenshot / Sportklub
26.09.2022.
u 11:23

Scene tučnjave šokirale su javnost i zasjenile pobjedu srpskih košarkašica.

Nevjerojatne scene su se dogodile na ženskom svjetskom prvenstvu u košarci koje se održava u Australiji.

Košarkašice Srbije su uvjerljivo dobile reprezentaciju Malija 81:68, a nakon utakmice, dvije košarkašice poražene ekipe žestoko su se mlatile u mix zoni. 

Dok je srpska reprezentativka Saša Čađo govorila za medije, u pozadini se začuo krš i lom. Srpska košarkašica se nemalo iznenadila kada je ugledala protivnice kako se međusobnu navlače i tuku.

Dvije igračice Malija su se svom snagom mlatile dok su ih suigračice pokušavale razdvojiti, ovakve stvari treba riješiti u svlačionici, mirnim putem i iza zatvorenih vrata. Zaista kaotične scene...

>> VIDEO: Prva reakcija slavnih Sinkovića nakon što im je pukao nevjerojatan niz dug 12 godina: Vratit ćemo se!

Komentara 5

Avatar chelios
chelios
17:15 26.09.2022.

Pilatus: "Srbijanske babe" kako navodiš su prvakinje Evrope, pa ti sad vidi gde si!.

Avatar nekakav
nekakav
12:32 26.09.2022.

što niste u naslov stavili da su se cure iz malija potukle? srbija je tu sporedna. ali ne, naslov dobije click-baitove zbog 'srbije'. i onda netko veli da su srbi s nama opterećeni. pa mi ne možemo se ni probuditi, a da nam neki srb u glavi ne zazvoni. da zaključimo, košarkašice iz malija su se nakon utakmice potukle. iz malija. vidi atlas, kartu svijeta, globus, i pronađi mali.

PI
Pilatus
12:27 26.09.2022.

srbijanske babe pobijedile Mali, neš ti države i košarke, kako jedne, tako i druge. Crne pantere se potukle, šteta, trebale su se potući sa srpskim debevijama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije