Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNE SCENE

VIDEO Kadrovi koji su rasplakali svijet. Istrčao maraton i bolesnog prijatelja na rukama unio u cilj

Leeds Rhinos Screenshot
16.05.2023.
u 12:48

Putem dobrotvornih organizacija svog prijatelja je već prikupio više od devet milijuna eura

Britanska ragbi legenda Kevin Sinfield istrčao je maraton u engleskom gradu Leedsu gurajući svog teško bolesnog prijatelja i bivšeg suigrača Roba Burrowa koji pati od bolesti motornog neurona (MND). Maraton je i organiziran u čast bivšeg ragbijaša te nosi njegovo ime: 'Rob Burrow Leeds Marathon'.

Sinfield je svog prijatelja Burrowa gurao u invalidskim kolicama čak 42.2 kilometra da bi ga na samom kraju maratona, podignuo iz njegovih kolica te ušetao u cilj s njim na rukama u emotivnom pothvatu koji je obišao svijet i izmamio suze na očima mnogima.

Bivšem profesionalnom ragbijašu Burrowu je bolest dijagnosticirana 2019. godine, a Sinfield je putem dobrotvorne udruge skupio više od devet milijuna eura za pomoć u liječenju bolesti motornog neurona

Nakon što je ušao u cilj, ispred više od 12 tisuća ljudi, Sinfield je izjavio: 'Danas slavimo prijateljstva.'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije