Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U DUBROVNIKU
Povratak na članak

VIDEO Jugaši odbili odigrati utakmicu jer protivnici nisu testirani na koronavirus!

Još se čeka službeno priopćenje Dubrovčana, ali i Saveza jer nije u ovom trenutku jasno kako će se tretirati to odbijanje ulaska u bazen.

Komentari 2

BR
Breoxs
20:37 04.05.2021.

Nema tu neke velike logike! Neka Jug traži mišljenje Nacionalnog stožera, Krunoslava Capaka, Vilja Beroša i Alemke Markotić. Iskustvo nas je naučilo da ništa nije važnije od zdravlja. Ni prvi ni zadnji put da se neka utakmica odgađa, treba samo slušati struku i pravodobno javiti klubovima koje su propozicije vezano uz COVID-19, a ne politizirati, ratovati priopćenjima, stvarati još veću zbrku u javnosti. Sportaši moraju biti primjer i uzor svima, a pravila moraju biti jasna i za sve jednaka. Ako su se odgodile Olimpijske igre i Europsko prvenstvo u nogometu, Roland Garros 2020. uopće nije odigran, ne vidim razloga da se i jedna potpuno nebitna utakmica, u potpuno nebitnom sportu odigra s odgodom od 48 sati.

VL
BR
Breoxs
20:28 04.05.2021.

Pa valjda postoji neki povjerenik natjecanja, valjda postoji odluka mjerodavnog organa vezano uz COVID-19 i obvezu testiranja? Ako je testiranje obavezno, onda je sve jasno, ako u pravilima natjecanja ne postoji takva odluka onda je netko trebao donijeti odluku kojom će se utakmica odgoditi, a ne da se sada proziva Jug kao klub koji navodno "minira" natjecanje i samovoljno postupa?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.