Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO ZATEČEN

VIDEO Izbio skandal u susjedstvu zbog kontroverznog pogotka. Komentatoru je bilo jako neugodno

Screenshot twitter
29.02.2024.
u 10:06

Čak je i sportski komentator u izravnom televizijskom prijenosu ostao zatečen viđenim i javno posumnjao da je utakmica namještena. Ovakav događaj se sigurno ne viđa često na prvoligaškim terenima.

Budućnost je kod kuće u Podgorici poražena od Jezera iz Plava 1:0, a Dečić je u gostima s 3:0 pobijedio Mladost iz Donje Gorice i preuzeo prvo mjesto na tablici u sklopu crnogorskog nogometnog prvenstva.  No, njihov dvoboj u Podgorici izazvao je brojne kontroverze jer gotovo svi Crnogorci smatraju da je utakmica bila namještena, a kao dokaz tome navode prvi gol na utakmici koji je postignut u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

GALERIJA Kapetan Hrvatske u velikom transferu odlazi iz Reala?

1/6

Napadač Dečića Bojan Matić našao se u kaznenom prostoru, a ispred njega domaći branič Zvonko Ceklić. U trenutku kada se Matić pripremao za udarac, Ceklić nije pokušao blokirati njegov udarac, već je skočio u stranu kako ga lopta ne bi pogodila?! Matić je sasvim sigurno zabio jedan od najlakših golova u karijeri.

 

 

Čak je i sportski komentator u izravnom televizijskom prijenosu ostao zatečen viđenim i javno posumnjao da je utakmica namještena. Ovakav događaj se sigurno ne viđa često na prvoligaškim terenima.

VEZANI ČLANCI:

- Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovdje radi? Zašto? Nevjerojatno. Ili je upravo to i očekivano - rekao je u eteru. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije