Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRISTINA CIMANOVSKAJA
Povratak na članak

VIDEO Incident u Tokiju, atletičarka iz Bjelorusije traži azil: 'Ovo liči na otmicu!'

- Molim Međunarodni olimpijski odbor (MOO) za pomoć. Na mene se čini pritisak i silom me žele vratiti u Bjelorusiju, iako nisam pristala na to.

Komentari 19

Avatar dzambo
dzambo
18:48 01.08.2021.

SSSR-Se raspao al izgleda da ''jos i dalje'' na tim bivisim njihovim teritorijama bas onak ''bajno''....

VL
DU
Deleted user
17:31 01.08.2021.

Ovo sliči na otmicu ....Ličiti znači bojiti.

VL
PC
Pacta_Conventa
18:57 01.08.2021.

Nema azila u Japanu , Japan je zemlja koja nikome ne odobrava azil , u Japanu zivi 0 migranata , deportiraju sve koji i slucajno zavrse u Japanu , to je njihova obrana , zemlja je prenapucena , obradive zemljee malo , nafte i sirovina nemaju , jedino sto imaju je pamet i marljivost Japanaca , a za to im migranti ne trebaju

VL
Avatar Ivankodil
Ivankodil
17:29 01.08.2021.

Sad će nam muhe koje drže štangu bjeloruskom diktatoru sve objasniti

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
06:52 02.08.2021.

Bjeloruska sprinterica Kristina Cimanovskaja treba zatražiti azil u regiji u Hrvatskoj jer to je na pola puta da ostvari zivotne sinove i pobjegne za Irsku ili Njemačku. Iskusni domačini u bežaniji če joj objasniti kako to ide.

VL
BR
Brankko
00:44 02.08.2021.

Za "Rubineta" i one koje to zanima: glagol LIČITI (na koga/što) može značiti i SLIČITI (komu/čemu, na koga/što). -- liči na sprovod (Grgo Martić); uvelike ličile jedna na drugu (Viktor Car Emin); Kao što veče nalikuje jutru, tako prva jesenn liči blagoj mlačnosti svibnja (Antun Gustav Matoš); (krčma) koja liči na stari, nasukani brod (Nikola Šop); liči angjelu t' bijelu (Silvije Strahimir Kranjčević); to liči na krađu (Slavko Kolar); to liči na ono (Ranko Marinković); liči na otimanje (Jakša Kušan); liči na čovjeka (Mirko Božić); to liči na upalu pluća (Pavao Pavličić); itd.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:13 01.08.2021.

Ima ovdje ludaka koji nikad nisu bili u iBjelorusiji u toj prekrasnoj zemlji di se sva zeleni.Zasjana u psenici i suncokretu. Sa jakom poljoprivredom..teskom industrijuom.Tvarnica MAZ teski kamiona i poljoprivredni masina kombajna traktora itd.. Drugi na svitu.Kemijska industrija..Gradovi im see bjele Minsk sav se bjeli.Kao Gomelj Brjest sve nove fasade.A gradovi cisti kao apoteka.Lukas neda pedofilin da da to je to..Pisali su nasi sportisti kad su bili u Minsku rekli zapanjujuca cistoca nigdi grafita..Tamo za grafit ides do godinu u zatvor.Takoder za zaoisavanje..Higijena poredak..Inace slusam na TV u Moskvi veliko zbouzavanje Rusije i Bjelirusije moze bit i federacija..Skabo vam prikazu u Kijevu bilo je stotine tisuca gradana proslavili pokrstavanje prvog kneza Vladimira drevne Kijevske Rusije da da tako je to narod dolazi k svjesti .Vide propadaju izgubili petnest mil stanovnika.Da da tako je to propast.. A ova ako ce u Austriju nek ide kod svog pristojnog zivota u svojoj zemlji...Nek pogledaju ovi sta se digada u Francuskoj katastrofa dave jedni druge nabukici gradovi na barikadan i plamenu..Ljudi u kavezu.Idite cistit guzice baban i cupat relu.Biti zadnji kao stranac jedva cekaju takve da im daju ministarsku fotelju.

VL
ŠĆ
šćtrlj
19:58 01.08.2021.

vetina...

VL
YE
yelloman
18:51 01.08.2021.

Lukashenko je diktator koji je pozatvarati tisuće ljudi. Bjelorusiji drže samo strahom i terorom pod svojom kontrolom. Lukashenkov je izgubio izbore sa 80% ali ne želi otići sa vlasti. Putin i Lukashenko su ubojice i kriminalci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.