Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Čelni čovjek prvaka Hrvatske u futsalu izazvao incident na utakmici. Izbacila ga policija

Makarska: 3. utakmica doigravanja finala 1. HMNL, Novo Vrijeme - Olmissum
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/6
29.05.2021.
u 16:33

Nažalost, nije sve ostalo na sportskom finišu kakav bi svaki ljubitelj futsala priželjkivao...

Omiški futsal prvoligaš Olmissum obranio je naslov prvaka Hrvatske u futsalu. Nakon uvodne dvije povjede 3:1 i 3:0, obje na domaćem parketu, u gostima su u trećoj, ujedno i posljednjoj utakmici bili uspješniji zabivši 4, a primivši dva pogotka u Makarskoj protiv izravnog konkurenta Novog vremena. 

Postružinu, Paviću i Jelovčiću se na listu strijelaca 'uvukao' i tragičar Osredkar autogolom u samom finišu, u maniri pokojnog Matije Capara. U mrežu novih-starih prvaka ugurali su tek dvije lopte. Baš Osredkar i Horvath i to u 30. minuti i baš toj nesretnoj, četrdesetoj. 

Nažalost, nije sve ostalo na sportskom finišu kakav bi svaki ljubitelj futsala priželjkivao.

Predsjednik Olmissuma Mijo Milavić krenuo se spustiti na parket, a tamo ga je zaustavila policija i tražila od njega da stavi na lice masku. Iako se ubrzo učinilo kako je situacija riješena, eskalirala je i policajaci su predsjednika hrvatskih prvaka u futsalu  izveli iz dvorane ili, kako video pokazuje, bolje rečeno, izvukli

Iako su Omišani u to vrijeme čekali svoje zaslužene medalje, odlučili su teren napustiti bez njih nakon verbalnog sukoba s makarskom publikom za koju svi znaju da je jako temperamentna kada je riječ o futsalu i niti jednom protivniku nije ugodno ondje igrati.

Srećom, nakon intervencije predsjednika Novog Vremena Apfel Mije Pašalića vrlo brzo su stvari ipak došle na svoje i na kraju su igrači ipak dobili svoje kolajne oko vrata. Inače, Omišani su naslov proslavili sa šaljivim transparentom 'dvaput je dvaput'. 

>> Pogledajte video koji donosi Dalmatinski portal:

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
roland
18:21 29.05.2021.

Nebitan sport, nebitan incident. Ako nije htio staviti masku, neka ga Capak upozori i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije