Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
australian open

VIDEO Incident na meču Novaka Đokovića: Srbin tražio izbacivanje pijanih navijača

Australian Open
Carl Recine/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.01.2023.
u 15:14

Jedan od najboljih tenisača svijeta razljutio se zbog dobacivanja iz publike

Srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australian Opena u Melbourneu, pošto je savladao 191. igrača svijeta, Francuza Enza Coucauda u četiri seta 6-1, 6-7, 6-2, 6-0.

Peti tenisač svijeta pobijedio je nakon nepuna tri sata igre, a niti ovaj Đokovićev meč nije prošao bez izgreda. Srbin je sredinom četvrtog seta tražio od suca da s tribina izbaci neke navijače koji su neprestano galamili i ometali igru, što je i učinjeno.

Deveterostruki prvak Australian Opena u trećem će kolu igrati protiv 27. nositelja Grigora Dimitrova iz Bugarske.

Inače, dogodio se i jedan incident na meču. Naime, peti tenisač svijeta  sredinom četvrtog seta tražio je od suca da s tribina izbaci neke navijače koji su neprestano galamili i ometali igru, njegov zahtjev je prihvaćen.

- Pa taj lik je mrtav pijan. Provocira me od prvog poena. Nije on ovdje da gleda tenis, samo mi želi ući u glavu. Vi ste ga čuli barem 10 puta, a ja sam ga čuo 50 - govorio je ljutito Đoković sucu.

Video te neobične situacije pogledajte OVDJE.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije