Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JUTRO JE, JUTRO JE'

VIDEO Hrvatski reprezentativac na stolu pleše na narodnjački hit

Foto: Instagram
1/4
07.07.2021.
u 18:32

Zasvirali su istočnjački melosi, a lijevo krilo PPD Zagreba i naše reprezentacije popeo se od radosti i na stol te zaplesao i iz sveg glasa zapjevao narodnjački hit Nade Topčagić "Jutro je"

Oženio se hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić. Točnije, njegova Ana i on su odlučili i crkveno potvrditi svoju ljubav koju su civilnim brakom okrunili još prije više od godinu dana, nakon četverogodišnje veze. 

Vjenčali su se u crkvi Franjevačkog samostana u Mostaru, a u okolici grada su priredili i veliku svadbenu svečanost na kojoj su bila istaknuta lica ovdašnjeg rukometa, ali i puno rodbine i prijatelja. 

Za svoj su prvi ples odabrali pjesmu crnogorskog izvođača Sergeja Ćetkovića "Ljubav", a pred jutro je tempo ipak bio nešto žešći.

Zasvirali su istočnjački melosi, a lijevo krilo PPD Zagreba i naše reprezentacije popeo se od radosti i na stol te zaplesao i iz sveg glasa zapjevao narodnjački hit Nade Topčagić "Jutro je". 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Prvi ples mladenaca:

 

Komentara 51

DU
Deleted user
19:25 07.07.2021.

Rijetko koji naš (malo poznatiji) profesionalni sportaš (čast iznimkama), za strane ne znam, i ima ukusa i znanja o kvalitetnoj glazbi, koliko sam primijetila.

ZV
zvezdomor
21:21 07.07.2021.

seljačina na sto načina

SP
Sparks18
20:28 07.07.2021.

I sada neka kaze da voli Hrvatski grb. Ima takvih krkana po cijeloj državi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije