Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATI PULJANI

VIDEO Hrvatski prvoligaš bit će hit zbog novih dresova: Pogledajte zelene "kockice"

Foto: Istra 1961
1/2
27.06.2022.
u 22:46

Nije navedeno što točno simboliziraju "kockice", ali vjerojatno je riječ o jednostavnom pokušaju imitacije dresa reprezentacije, prilagođenog za prvoligaša iz Pule. Sasvim sigurno će biti u centru pažnje kroz cijelu sezonu.

Hrvatski nogometni prvoligaš Istra 1961 predstavila je novi dres na kojem je sve manje žute boje, ali zato su istaknute "kockice" u stilu onih koje se mogu vidjeti na dresovima vatrenih.

Dres je većinom zelene boje i namijenjen domaćim utakmicama, ali svakako je originalan, bez obzira na podijeljeno mišljenje javnosti. Najveće kritike su na račun sponzora jer su okruženi žutom bojom pa prejako "upadaju u oko".

Nije navedeno ni što točno simboliziraju "kockice", ali vjerojatno je riječ o jednostavnom pokušaju imitacije dresa reprezentacije, prilagođenog za prvoligaša iz Pule. Sasvim sigurno će biti u centru pažnje kroz cijelu sezonu.

U kojoj Istra želi napokon ne biti onaj pretposljednjih klub već momčad koja može boraviti u sredini ljestvice, a možda se i domoći Europe. Ali, za takav pothvat ipak neće biti dovoljno samo promijeniti i osvježiti dresove...

 

Ključne riječi

Komentara 4

TO
Tomi
23:08 27.06.2022.

Odlican

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
23:07 27.06.2022.

Jako lijepo

DU
Deleted user
12:34 28.06.2022.

Čestitam Istranima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije