Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VEČERNJI

VIDEO Hrvat koji je srušio Slovence: Znam da drže palčeve za mene u Rovinju i Slavonskom Brodu

Slovenia - Poland
Soeren Stache/DPA
14.09.2022.
u 23:24

- Sretan sam! Moji igrači imaju jaja kao lubenice, a srce im je kao mjesec veliko, zato smo tu - u polufinalu - kazao je među ostalim.

U polufinalu EuroBasketa protiv Francuske će igrati košarkaši Poljske koji su napravili senzaciju u Berlinu, svladali su u četvrtfinalu aktualnog europskog prvaka Sloveniju 90-87.

Cijeli ovaj uspjeh ne bi bio moguć bez hrvatskog stratega na klupi Poljske - Igora Miličića kojemu je ovo uspjeh karijere!

Igor je odmah nakon utakmice dao prvu izjavu našem novinaru Draženu Brajdiću:

- Jako mi je drago da sam ovdje ostao kao jedini predstavnik Hrvatske. Znam da imam velike fanove i puno ljudi drži palčeve za mene u Slavonskom Brodu i Rovinju - kazao je ovaj  46-godišnji Brođanin koji je ovim podvigom ušao u povijesti poljske, ali i europske košarke.  

- Sretan sam! Moji igrači imaju jaja kao lubenice, a srce im je kao mjesec veliko, zato smo tu - u polufinalu - dodao je.

Luduje li Poljska ovog časa?

- Pa nadam se! - zaključio je i pridružio se igračima u slavlju.

Poljska će tako u polufinalu igrati protiv Francuske koja je, kao i u osmini finala, četvrtfinale također prošla nakon produžetka. Svladala je Italiju 93-85.

Oba polufinala na rasporedu su u petak, a finale i ogled za treće mjesto u nedjelju.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
00:00 15.09.2022.

Hrvat je dobar Poljacima ,ali Hrvatima nije. Ne može stići na red od Rađinih pulena...

АН
анте
00:17 15.09.2022.

Kaj Igor ni Srbin?

LA
lajh1985
01:50 15.09.2022.

Ma bas drzim palceve...grci, slovenci i mi ispali, a za ostale kog briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije