Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE SUZDRŽAVAO

VIDEO Guardiola izgubio živce pred ključnu utakmicu sezone, jedno pitanje nije mu dobro sjelo

Fulham v Manchester City - Premier League - Craven Cottage
Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION
14.05.2024.
u 10:24

- Oni su potrošili mnogo više novca od nas u posljednjih pet ili šest godina. Trebali bi biti tamo, ali nisu tamo - rekao je Guardiola.

Dugo nismo ovako ljutitog na jednoj konferenciji za novinare vidjeli Pepa Guardiolu. Trener Manchester Cityja pojavio se pred predstavnicima medija uoči utakmice koju će njegov City u utorak navečer odigrati u Londonu, na gostovanju kod trenutno petoplasiranog Tottenhama. Riječ je o zaostaloj utakmici 34. kola, za Građane pretposljednjoj ove sezone.

Situacija na ljestvici engleskog nogometnog prvenstva je poznata. Arsenal ima bod više od Cityja, ali igrači Pepa Guardiole moraju odigrati i današnji dvoboj s Tottenhamom, nakon čega će se City i Arsenal izjednačiti na 37 po broju odigranih utakmica.

Navijači Arsenala nadaju se tituli prvaka, ali za to im je uz pobjedu u posljednjem kolu nadolazećeg vikenda, potreban i kiks Cityja kod njihovog mrskog rivala Tottenhama. Uoči utakmice Guardiola je odgovorio na pitanje je li zapravo novac taj koji je zaslužan za uspjeh njegova kluba.

- Dosadno je? Nije. Teško je. Jer ranije je novac bio u pitanju. To je razlog zbog kojeg je Manchester United trebao osvojiti sve titule. Na drugom mjestu Chelsea je trebao osvojiti sve titule, na trećem mjestu sve titule trebao je osvojiti Arsenal. Oni su potrošili mnogo više novca od nas u posljednjih pet ili šest godina. Trebali bi biti tamo, ali nisu tamo - rekao je Guardiola.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije