Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLICA MAŠTU

VIDEO Golferica hrvatskih korijena pokazala kako udara lopticu u vrućem izdanju

Paige Spiranac
Foto: instagram.com/_paige.renee
1/8
29.04.2021.
u 12:52

Napravila je to promovirajući simulacijsku video-igricu X-Golf na kojoj je njen udarac letio više od 250 metara, barem je tako izmjereno

Najatraktivnija golferica na svijetu Paige Spiranac (28) opet je zapalila maštu svojih pratitelja. Ovoga je puta to učinila tako što je pokazala kako udara lopticu. 

Napravila je to promovirajući simulacijsku video-igricu X-Golf na kojoj je njen udarac letio više od 250 metara, barem je tako izmjereno.

No, koga uopće zanima rezultat kada je Spirana u tajicama i malenom topiću. Uvijek vedra i nasmijana, golferica hrvatskih korijena svaki dan ima sve više pratitelja na društvenim mrežama.

S obzirom na to da ima više od tri milijuna pratitelja, pozornost je pridobivena.

 

Na profesionalnom golf touru natječe se od 2015. Čelni ljudi ovoga elitnog sporta često su se žalili na njeno odijevanje pa je tako i Paige odlučila propustiti nekoliko turnira jer je bio određen zatvoreniji "dress code", što je nju iznimno smetalo.

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagi101
13:41 29.04.2021.

silikoni

WA
wannabenovinari
17:39 29.04.2021.

I tako prljavi seksisti pričaju o njenim oblinama, umjesto da ju gledaju kao sportašicu...

Avatar kastanjer2
kastanjer2
16:15 29.04.2021.

I ja bi' se igr'o s njezinim lopticama!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije